Krem Bal

Kristalize olan çiçek ballarının krem bal makinalarında bir karıştırma usulü ile balın kristalleşme şeklinin değişmesinden meydana gelen ve balın bir daha kristalize olmamasını sağlamak amacı ile ortaya çıkan kremsi yapıda doğal baldır. Bal kovandan çıktığı gibi ilk haliyle tadı,aroması,şifası ile en güvenilir şeklini alır.

Balın çiçek kaynağına göre renk ve aroma farklılık gösterir. Buna göre kaynak belirtilir. (çiçek krem,yayla krem,püren krem vb.) Bal herhangi bir ısıl işlem veya bir katkıya maruz kalmaz. Bu balın doğal sürecidir. Avrupa ve Amerika da kristalize olan ballar bu şekilde tüketilir.

Tüketim Önerisi 

1 yaşından küçük çocuklara bal yedirilmemelidir.

Saklama Koşulları 

Serin ve rutubetsiz yerde 30°C’yi geçmeyecek şekilde muhafaza ediniz.