Propolis

Arılar tarafından doğadaki bitki ile ağaçların dal,filiz ve tomurcukarından toplanan reçinemsi,yapışkan (doğal rengi koyu kırmızıdan siyaha çalan bazı bölgelerde yeşilimsi) doğal bir maddedir. Arılar kovana taşıdıktan sonra balmumu ve bazı salgılarla kovan içindeki belirlenmiş noktalara stoklar.

Propolis aynı zamanda antibakteriyel, antiviral, antifungal, antioksidan, antiparazitik özelliklere sahip bir maddedir.

Laden Bitkisi, Meşe, Çam, Kestane Ağaçları 

Tüketim Önerisi

1 yaşından küçük çocuklara bal yedirilmemelidir.
4-10 yaş grubu için 5-10 damla,
11 yaş ve üzeri 10-20 damla tüketilmesi tavsiye edilir.

Kullanım Şekli

Bal, pekmez, yoğurt ve ekmek gibi gıdalarla tüketilmesi tavsiye edilir.

Saklama Koşulları

Serin ve rutubetsiz yerde 30°C’yi geçmeyecek şekilde muhafaza ediniz.